Stagiair(e) Marketing Communicatie

Ben jij onze nieuwste S.H.I.T. voor de functie van Marketing Communicatie Stagiair(e)? Een Sociale, Hands-on, Innovatieve, Team communicator?

Ben jij onze nieuwste S.H.I.T. voor de functie van Marketing Communicatie Stagiair(e)? Een Sociale, Hands-on, Innovatieve, Team communicator?

Ben jij onze nieuwste S.H.I.T. voor de functie van Marketing Communicatie Stagiair(e)?

Een Sociale, Hands-on, Innovatieve, Team communicator? Dan is onderstaande stage je op het lijf geschreven!   


p.s. Wil je deze stage combineren met een afstudeeropdracht? Geen probleem. Alles is bespreekbaar.

In 2011 opende 2theloo de eerste “better than at home” toiletwinkel op de Kalverstraat in Amsterdam. Een vernieuwend service-retail concept dat “the ultimate public toilet break experience” biedt. Hoe origineel! De afgelopen jaren is 2theloo uitgegroeid tot een internationale brand met meer dan 220 locaties in 13 verschillende landen.


Wat ga je doen?

SWOT’s? Confrontatiematrixen? BCG-matrixen? Vergeet het maar. Als Marketing Communicatie Stagiair(e) ga je alleen maar leuke dingen doen. Direct vanaf je eerste dag heb je eigen verantwoordelijkheid. Je krijgt ondersteuning van je marketing collega’s en helpt bij:

  • het vergroten van de brand awareness
  • het uitrollen en bijhouden van de social media en online marketing strategie
  • het ondersteunen van marketing en pr activiteiten
  • het bijhouden en vernieuwen van ons winkel assortiment (Category Management)
  • en je vormt het eerste aanspreekpunt voor externe communicatie.

Tijd over? Dan vind je het vast leuk om mee te denken over het verbeteren van de customer experience en de inrichting van een 2theloo next generation.


Wat bieden wij?

Een leerzame en uitdagende stage binnen een informeel, hecht en jong team waar jij het verschil kan maken. Je doet ervaring op het gebied van marketing en communicatie op in de breedste zin van het woord, zowel via de offline als de online kanalen. Ons kantoor ligt in hartje Amsterdam, naast het Vondelpark. Je productiviteit bepalen we aan de hand van wat je doet en niet op basis van hoeveel uren je op dezelfde stoel zit. Uitjes en borrels zijn bij de stage inbegrepen. En natuurlijk rijg je ook nog eens een marktconforme stagevergoeding.


Wie ben jij?

Je bent enthousiast, ambitieus, betrokken en leergierig. Je doet zelf suggesties, want je denkt dat overal ruimte voor verbetering is. Je hebt creatieve ideeën en je weet deze van begin tot eind uit te voeren. Face-to-face, e-mail, Whats app, Instagram– jij weet hoe je moet communiceren. Jij en je computer zijn BFF’s, Enige kennis van programma’s zoals Photoshop, Illustrator, Indesign is jou niet onbekend. Wanneer je je mond opentrekt ben je niet alleen gezellig maar komt er ook vloeiend Nederlands en Engels uit. Je heb een rijbewijs en bent beschikbaar voor een periode van tenminste 5-6 maanden.


Klinkt goed?

Dachten wij ook. Mail je CV en motivatiebrief naar jobs@2theloo.com

Our vacancies

Operational Manager

Are you our newest S.H.I.T. for the position of Operational Manager? A Social, Hands-on, Innovative, Team motivator?

Are you our newest S.H.I.T. for the position of Operational Manager? A Social, Hands-on, Innovative,...

Office Coordinator

Are you our newest S.H.I.T. for the fulltime position of Office Coordinator? A Social, Hands-on, Innovative, Team member?

Are you our newest S.H.I.T. for the fulltime position of Office Coordinator? A Social, Hands-on, Inn...